Wil jij op tv?

Shanna van SBS 6
Gister kreeg ik een e-mail van Shanna van SBS 6. Of ik – vanwege mijn blog en boek natuurlijk – mensen weet die meewillen doen aan een nieuw tv-programma over mensen die hun financiën weer op orde willen krijgen. SBS wil een portret maken van wat iemand verdient, waar iemand geld  aan uitgeeft en of iemand spaart of juist schulden heeft. Het programma Wat ben je waard? zal eind dit jaar op SBS 6 te zien zijn.

Ik ken niemand die dat zou willen, dus heb Shanna aangeboden een oproepje op mijn blog te plaatsen, dus bij deze haar tekstje:

Geef jij geld uit aan kleding, schoenen en spullen terwijl je dat niet kunt permitteren? In een nieuw tv-programma helpen wij jou om je uitgaven op de rails te krijgen. In tijden van crisis kan het tenslotte geen kwaad om te weten hoe je er financieel voor staat… Hoeveel denk je dat je waard bent? In Wat ben je waard? taxeren we je hele leven! Je salaris. Je spaarrekening. Je huishoudboekje. Je bezittingen: van je huis en je auto tot je iPhone en die panty met euro’s onder je bed.

Ben jij nieuwsgierig naar de waarde van al je bezittingen? En wil je geholpen worden met een financieel toekomstplan? Geef je op via: watbenjewaard@talpa.tv.

Denk er goed over na hè, voordat je jezelf opgeeft. Als je op tv komt heeft iedereen die kijkt een mening over je… Maar goed, misschien maal jij daar niet om en vind je het leuk om mee te doen.

P.S. Het beeld is een deel van de cover van het boek Ik ben een aanrader (€ 24,99) van Jan Van den Bergh, een oude bekende in de Belgische reclamewereld, over de toekomst van marketing en reclame. Ik ben een aanrader

Comments
One Response to “Wil jij op tv?”
 1. Anna schreef:

  Aha, we gaan terug naar de middeleeuwen, de waarde als persoon is dus afhankelijk van je bezit…..waarde als gebakken lucht dus.

  “Geef het volk brood en spelen” …….
  Karl Marx

  Het zal talpa weer niet zijn, de zender voor DOM Nederland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 • Joke Weststrate

  jokeweststrate@gmail.com

  Btw Nr. NL149392576B01 | KvK Nr. 62573217

%d bloggers liken dit: